googleb6c02af2bf83b897.html Omgaan met stress | hansdemeyer.be - Happiness Garage

(c) 2019 -Hans Demeyer

The Data Protection Office, NLP Pub, Suppliers of Optimism, breinpiraten en Happiness Garage zijn initiatieven van Hans Demeyer

Hoe we omgaan

met jouw data

Suppliers of Optimism - Mosseveldstraat 34a - B9290 Overmere

Contacteer ons - Get in touch

Leren omgaan met stress

in amper 3 uur tijd

Je bent niet de enige en niet de eerste!

Wat deelnemers over de workshop zeggen

Discretie is voor ons héél belangrijk. Wat tijdens de workshop gebeurt, zit veilig. We noemen dan ook geen namen bij de citaten hieronder.

"Interessante avond waar voor mij is bijgebleven dat stress en het omgaan met stress verschillende domeinen beslaat, van cognitieve wetenschap tot organisatie van je taken en agenda en dat het beheersen van stress vele gezichten heeft"

"Het horen hoe ons brein in mekaar zit en dat het hele gevoel van ‘stress hebben’ toch een stuk een illusie is, iets dat buiten ons staat en we minder kunnen ‘binnenlaten’ of positiever van op afstand bekijken en zeggen ‘ik doe er iets constructievers mee ipv het mij te laten uithollen’, zorgde er voor mij al direct voor dat ik iets minder gestresseerd ben. Het komt in orde!"

Wanneer

 

16 oktober - 19:00 - 22:00

17 oktober - 19:00 - 22:00

23 oktober - 19:00 - 22:00

29 oktober - 19:00 - 22:00

Waar

Happiness Garage, Mosseveldstraat 34a, 9290 Overmere

Wie, wat en hoe

Deze praktische workshop is open voor iedereen.

Maximum 10 deelnemers per sessie.

Er zijn broodjes en drank voorzien

Deelname in de kosten : 70€

Uw coach: breinpiraat en Master Systemic NLP practitioner 
Hans Demeyer

"Was alvast terug een fijne avond met een interessant onderwerp…met verschillende persoonlijkheden, meningen en lekker eten *thumbs up*

"Stress is een raar beestje, soms helpt het, soms is het erg vervelend. Maar als je er even bij stil staat, kan je het met een paar eenvoudige regeltjes goed beheersen. Dank je"

"Het was fijn om te voelen dat je niet alleen staat in de situatie – het horen van anderen en delen van hun ‘zorgen’, zorgt ervoor dat je de wereld ook weer anders en wat ‘lichter’ ziet. En meedenken met anderen voelt ook zeer waardevol!"

"Ik stapte een stukje lichter (opgeluchter?) buiten met in mijn rugzak een paar eerste tools aangereikt om mee aan de slag te gaan en mijn stress wat onder controle te krijgen/minder zwaar te zien, aan te voelen…"

"Ik beschouw jullie workshops een beetje als mijn herlaadstation. 

Fijn dat ik er bij was!"