Welke GPS gebruik jij ?

Vertrouw jij ook af en toe op een GPS om te geraken waar je wil geraken? Veel van die toestellen zijn een beetje zoals het leven: je opent het doosje en je begint het te gebruiken. Je vertrouwt op de informatie die het toestel je geeft en gaat er van uit dat het je zal brengen waar je wil zijn.

Mijn 11 jaar oude auto

Vroeger gaf ik wel eens een bestemming in die niet gevonden werd. Mijn inmiddels meer dan 10 jaar oude auto met ingebouwde GPS stuurt me wel vaker langs wegen die niet meteen de korste of snelste zijn. Het ding gebruikt informatie die meer dan 10 jaar oud is en nooit werd bijgewerkt.

Soms speel ik software zoals WAZE of Google Maps tegen elkaar uit om te zien hoe zij me op mijn bestemming brengen. Doen ze het op dezelfde wijze? Weet de ene meer dan de andere en zorgt dat voor efficienter reizen? Hoe snel spelen die speeltjes in op veranderingen in een verkeerssituatie? Het leidt vaak tot boeiende en interessante inzichten.

Het voelt zo vertrouwd

Toch heb ik graag lang de ingebouwde GPS gebruikt in mijn oude wagen. Het voelde vertrouwd aan. Het leek zo mooi geïntegreerd. Ik was me er lang zelfs niet van bewust dat het ding me vaak omwegen liet maken of dat ie een precieze bestemming niet vond, laat staan de weg er naartoe.

Ondertussen weet ik beter en vraag ik me zelfs af waarom ik zo lang in onwetendheid ben blijven vertrouwen op die oude GPS…. Ja, veel van die toestellen zijn een beetje zoals het leven… je opent het doosje en begint ze te gebruiken.  Je leert het toestel kennen en vertrouwt op de informatie die het je geeft. Je gaat er van uit dat je er mee zal komen waar je wil zijn.

En jouw GPS?

Hoe zit het trouwens met de GPS van jouw leven? Zijn jouw kaarten bijgewerkt? Zijn alle gewenste bestemmingen gekend? Hoe doeltreffend reis je?

In de Happiness Farm kan je onder professionele begeleiding je “Software” bijwerken en de kaart van je leven flink verrijken en begrijpen. Zo navigeer je zoals jij het wil naar de bestemmingen die jij wil verkennen. 

Het beste moment voor een update is NU. Wanneer kom je langs?

Na de lockdown krijg ik steeds meer aanvragen voor begeleiding. Die toenemende vraag laat toe de tarieven voor een consultatie tijdelijk te verlagen. Je kan vanaf 75€/sessie terecht in de Happiness Farm

Boek nu je sessie

Leave a Reply