Go Hack Yourself

Tijdens de voorbije maanden was ik bevoorrechte getuige van fijne veranderingsprocessen bij mensen die daar diep naar verlangden, doch niet wisten hoe of waar te beginnen. Er waren mensen met angstaanvallen, dramatische eetstoornissen na trauma of angst om voor een publiek te spreken

De meesten vonden de weg naar mij via anderen, die hier al interessante ervaringen beleefden.

Wat beleef je hier dan dat zo ingrijpend is?

Wel, ik werk graag met wat zich aandient. Ik bereid weinig voor maar bén wel zeer goed voorbereid. Ik ben zelf nogal pragmatisch van aard en gebruik graag methodes die op een of andere manier ook een wetenschappelijk verklaarbare onderbouw hebben. Daarvoor volgde ik zelf diverse opleidingen en neem ik jaarlijks deel aan de London Hypnosis Convention waar vooral neurologen en therapeuten inzichten delen.

Mijn toolbox met talrijke ‘protocollen’ en methodes is vrij groot. Door de jaren heen herleidde ik een en ander tot een selectie en mengeling van werkwijzes die mij liggen en die tegelijk hun doeltreffendheid vaker bewezen hebben. Aan het einde van de rit werken alle methodes in op het onbewuste (dat meer dan 90% van je gedrag en overtuigingen bepaalt). Daar gebeurt de transformatie die soms meteen, soms ook later doorsijpelt naar je gedrag en overtuigingssysteem. Daar merk je dan verandering, zonder dat je hoeft te beseffen dat die er is, of te weten hoe die er gekomen is.

De sessies verlopen in all discretie en je hoeft zelfs geen inhoud te delen, als je je daar beter bij voelt.

Ken je iemand die zoekt naar antwoorden op ‘levens’- of andere vragen, stuur ze gerust naar hier.

Je vindt practische details op Hans as a Coach

Leave a Reply