Breinpiraten in volle vaart

Blijven geloven in waar je voor gaat. Niet opgeven en je niet laten verzwakken door tijdelijke verzuchtingen. Ik heb het met vallen en opstaan geleerd. De voorbije 30 jaren waren een aaneenschakeling van hoogtepunten waartussen vele inspirerende laagtepunten die ik zelf zelden of nooit als laagtepunten heb ervaren. Het waren hooguit periodes van mogelijk ongemak door weinig inkomsten, projecten die werden uitgesteld of verwachtingen die anders werden ingelost dan verwacht, gehoopt of geanticipeerd.Ik heb er vooral uit geleerd. Ik leerde dat het helpt om te blijven geloven in wat je doet. Ik leerde dat het helpt om een houding aan te nemen van “slagen” en om je te voelen zoals je je zou voelen wanneer je bent waar je wil komen. Ik heb die houding ook in de voorbije 2 jaren aangehouden: 2 jaren van investeren, herorganiseren en nieuwe projecten opstarten met als gevolg –de cijfers liegen er niet om– reserves die op zijn. En ja, sinds begin dit jaar groeien een aantal fijne planten uit de vele zaadjes.
Ik geloof sterk dat in de geschiedenislessen van 2093, de kinderen zullen leren over de gouden jaren 20 van de 21ste eeuw. Ze zullen leren over de jaren waarin mensen verborgen schatten ontdekten, weerbaarder dan ooit waren en in harmonie met elkaar en met zichzelf wisten samen te leven en te werken. Ik ben blij dat ik aan die geschiedenislessen mag mee schrijven in het komende decennium. Ik doe dat vooral samen met anderen en geniet van de kracht van het co-creëren. Het leidt tot schitterende resultaten! Hieronder een greep uit de stempels die dit decennium zal dragen:
De breinpiratenschatkistEen fijne en intense samenwerking met breinpiraten Steph en Koen leidde tot de oplevering van de breinpiratenschatkist. Neem vandaag nog een abonnement en laat je zonder oponthoud inspireren!
De Breinpiraten NLP Essentials Online en Flex trainingNa de succesvolle tryout vorig jaar, zijn we nu van start gegaan met een eerste groep van niet minder dan 11 enthousiaste studenten die de NLP Essentials Flex training volgen. Via de breinpiratenschatkist kan ook jij je inschrijven voor de beste NLP online training ooit in onze regio. Je kan de training online volgen of kiezen voor de combinatie van online en klastraining. De volgende groep start begin mei. Er zijn nu al ingeschrevenen en we beperken de groep tot 10. Tot dan misschien!
Breinpiraten op school

Net op een ogenblik dat mentale weerbaarheid bij kinderen en jongeren een erg actueel thema is, rollen de eerste exemplaren van dit inspirerend werkboek van de pers. Het boek wordt momenteel al in één school als bron van inspiratie gebruikt.Wil je ook een exemplaar en evalueren of dit voor jou, jouw kinderen en hun school iets kan betekenen? Laat het me weten! Het boek kwam er na dat de Breinpiraten met succes een aantal kinderen leerden omgaan met “gepest worden”, waarna het pesten meteen stopte. Het werk bevat spelletjes en inzichten die kinderen bewust helpen te maken van de vele verborgen schatten binnen in zichzelf en de anderen.
Breinpiratenkampen voor kinderen en jongerenDit jaar organiseert onze nagelnieuwe Breinpiraten vzw voor de 2de keer een inspirerend kamp voor kinderen tussen 7 en 10 en een voor jongeren tussen 11 en 15. Het kamp heeft plaats tijdens de laatste week van Augustus 2020 (van maandag tot en met vrijdag). Je vindt al enkele details op de Breinpiraten website waar je je plekje kan reserveren. Meer info volgt!
En verder….
kan je 17 maart nu al blokkeren in je agenda en je inschrijven voor een inspirerende dag rond de verborgen schatten in jezelf.

Ondertussen staan er enkele Breinpiraten keynotes gepland zoals bij The Women in Technology Network Belux en draaien de piraten mee in fijne leer- en transformatieprojecten in samenwerking met onder meer Milernas, Microsoft en diverse KMO’s en individuen die zich graag door ons laten inspireren.
Bedankt alvast om ons te volgen. Dat kan via onze Facebookgroep, via een bezoekje aan de NLP Pub tijdens een van de aankomende Breinpiraten Parleys en/of door een kijkje te nemen in onze Breinpiraten Schatkist. en je te abonneren op ons Youtube kanaal!
AHOY!!

Leave a Reply