Hier vind je me

De Happiness Farm, Mosseveldstraat 34a, 9290 Overmere is de hub waar je Breinpiraten, Micromensen vindt en terecht kan voor persoonlijke coachingsessies, of -weekends.  

Klanten

en ook Techdata, Ingram Micro, Copaco, D&D distribution, Cavere, Goolash, Ishtar, Incrius, Effix group, Spandex, Overheid,  Proximus, Telenet, en tal van KMO’s

Eigen projecten

HAAS en Personal Coaching zijn services die ik voor anderen lever. Daarnaast geef ik graag vorm aan ideeën en doe dat liefst in co-creatie. Dat leidde in het verleden tot een waaier aan projecten en initiatieven:

 • Breinpiraten
  Met onze vzw maken we mentale wellness toegankelijk voor iedereen.
 • Nootkreten
  Een Corona-initiatief om kunstenaars en artiesten in tijden van lockdown in contact te brengen met publiek via Crowdfunding
 • Micromensen
  Bruggenbouwers tussen mens en technologie
 • Spelbrekers
  Coaching voor teams, HR en platform voor ons boek Spelbrekers
 • Berlaarse Boodschappen
  Een corona-initiatief om lokale handelaars te ondersteunen (inmiddels volledig overgenomen door de Gemeente berlare)
 • The Road not Taken
  “Moaching”: Motorrijden en gecoacht worden tijdens een meerdaagse avontuurlijke trip.
 • Mindscaping
  Fantastische methode om doorbraken te genereren doorheen je belemmeringen
 • Leveranciers van Optimisme
  Operationele ondersteuning bij lanceringen van producten en concepten
 • Little Big & Partners
  Communicatie- en motivatieactivistien met een leuke podcast, inspirerende trainingen en keynotes
 • The Data Protection Office
  ICT security briefings voor bedrijven, webinars en gidsjes om veilig met technologie om te springen

Wat je nog niet wist over mij

Wanneer ik mijn levensverhaal deel, vertellen mensen me vaak dat ze het heel inspirerend vinden.

Ik ben opgegroeid in de jaren 70/80 en ik hou tegenwoordig van de “alles is mogelijk” mentaliteit.

Ook al heb ik een passie voor techniek, ik studeer talen. Talen veranderen niet, technologie verandert. Ik ben afgestudeerd master tolk en begin aan mijn eerste (en laatste) baan voor een baas. Het duurt 25 jaar voordat sommige mensen zich realiseren dat ze niet het leven leiden dat ze echt willen leven. Het kost me 6 maanden. Ik neem ontslag en start mijn eerste bedrijf. Het avontuur brengt me naar Spanje waar ik 2 jaar woon. Terug in België start ik een ander bedrijf. Deze faalt echter zoals bedrijven soms doen, en laat me achter met een aanzienlijke financiële kater.

De komende drie jaar zie je me alles verkopen wat geld oplevert om schulden af te lossen. Wat een geweldige tijd vol leren.

In ’94 begin ik met alweer een nieuw bedrijf. We helpen startups (tegenwoordig) zoals Microsoft en Compaq hun retailactiviteiten te laten groeien. Het bedrijf groeit, nieuwe startups in onze markt incl. Orange en Mobistar zetten onze expertise in om hun marktposities te consolideren. Niet-IT-bedrijven, waaronder P&G en Toyota, voegen zich bij de gelederen van tevreden klanten. We hebben meer dan 30 mensen in dienst en managen een team van 300 freelancers, wanneer ik in 2008 besluit dat het tijd is voor een nieuwe verandering.

Inmiddels hebben mijn klanten mij steeds meer presentatieopdrachten toevertrouwd. Elke keer is het publiek blij met het resultaat en ik vind het heerlijk om op het podium te staan en een publiek te inspireren.

Ik vraag me steeds meer af wat mij zo positief heeft gehouden door alle mislukkingen en successen van de afgelopen 20 jaar. Ik vraag me ook af waarom mijn klanten er nog steeds zijn en mijn beste verkoopteam zijn geworden.

Zo nieuwsgierig om het “model” achter mijn eigen leven te begrijpen, begin ik de “kunst” van neurolinguïstisch programmeren te bestuderen. Het leren van meer dan 50 dagen intensief oefenen is indrukwekkend. Mijn kinderen zeggen vaak dat er een “papa versie 1” en een “papa versie 2” post-NLP is.

Sindsdien gebruik ik de ideeën en vaardigheden wanneer ik mensen inspireer om de beste versie van zichzelf te worden en de ideeën te verwerven die mijn toch al geweldige leven in een nog beter leven hebben veranderd.

Nee, ik ben niet gescheiden, ik heb geen last gehad van een schadelijke ziekte of ongeval. Ik stond elke dag voor uitdagingen in een snel veranderende wereld. Ik heb gewoon een reeks keuzes gemaakt en met de gevolgen geleefd op een manier die blijkbaar veel mensen inspireert.

We leven niet in het verleden, we leven in het heden en plannen voor de toekomst.

Als je een deel van je reis met mij wilt reizen, krijg je een nuchtere kaart met opties, tips, trucs en vooral optimisme en geluk. Je zult vaardigheden en ideeën opdoen en een meester worden in het constant kennen van je beste opties