Microsoft Teams

Over een online leerplatform

Sinds Juli 2021 help ik een team binnen Microsoft Belux om de markt bewust te maken van de vele voordelen van Microsoft Teams en telefonie binnen die Software.

Zowel ICT integratoren als KMO’s zijn zich nog niet steeds even bewust van de vele voordelen van een modern communicatieplatform.

Binnen die opdracht die uitgevoerd wordt onder de vlag “Hans as a Service” geef ik trainingen voor ICT professionals en inspirerende sessies voor eindklanten.

Er is ook een on-line leerplatform in ontwikkeling waar nu al een reeks Nederlandstalige “snacks” op te consumeren zijn.

https://micromensen.anewspring.com

In de komende weken worden er nog talrijke demo’s toegevoegd en inzichten gedeeld zodat wie zich inschrijf op het platform goed op de hoogte blijft op zijn/haar eigen tempo.

Binnen dezelfde context publiceer ik met Micromensen podcasts rond Microsoft en wat hun creaties voor u kunnen betekenen. We hebben de meer technische podcasts die toch lekker verteerbaar blijven en de Business chats waar Yves Kerwyn en ik praten met professionals en hun ervaringen met Microsoft. Ga zeker eens luisteren.

Als je meer wil weten of het online leerplatform en of dit voor jouw mederwerkers of saleskanaal toegevoegde waarde kan betekenen, neem dan gerust es contact op. We verkennen samen de opties.

Tot gauw

Leave a Reply