Alleen ga je sneller, samen ga je verder: De magie van samenwerking in ‘Speak to Sell’

We hebben allemaal wel eens gehoord van de uitdrukking: “Alleen ga je sneller, samen ga je verder.” Hoewel er momenten zijn dat solo werken effectief en efficiënt kan zijn, geloof ik heilig in de kracht van samenwerking. Dit wordt nog maar eens duidelijk wanneer ik werk aan boek met werktitel, “Speak to Sell”.

De Wonderen van AI: praten met het boek en de auteur

Laten we eerlijk zijn, het digitale tijdperk heeft de manier waarop we lezen en informatie consumeren veranderd. Ik wil deze verandering omarmen en een ervaring creëren die voorbij ging aan de traditionele leeservaring. Dus wat is er beter dan het hebben van een virtuele versie van de auteur zelf om je vragen te beantwoorden over het boek?

Dankzij een briljante samenwerking met Peter Vervloedt en de Digital Comfort Factory, die een Comfortcube (aka GPT-chatbot) heeft gemaakt, kunnen lezers nu communiceren met het boek en met een virtuele mij! Momenteel werken we de versie uit voor mensen die meer over het boek willen weten. Ondertussen staat ook een versie klaar voor wie het boek kocht en ad hoc vragen wil stellen aan een virtuele coach. Dat kan nuttig zijn net voor je eenconversatie in gaat, een vergadering opent of elke andere gelegenheid waar je een klankbord kan gebruiken. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid, maar biedt ook directe waarde en verdieping voor lezers die nieuwsgierig zijn naar bepaalde onderwerpen of gewoon een gesprek willen over het boek.

Illustraties Die Leven Brengen

Een boek gaat niet alleen over woorden. De visuele elementen spelen een cruciale rol in het overbrengen van het bericht en het aantrekken van de lezer. Dankzij de talenten van Karl Mortier van bij the House of Coaching, een ongelooflijke illustrator, is “Speak to Sell” verrijkt met prachtige illustraties die elk hoofdstuk tot leven brengen.

Samen Sterker

Ja, misschien had ik “Speak to Sell” sneller kunnen schrijven als ik het alleen deed. Maar door samen te werken met deze getalenteerde individuen, is er een veel rijkere, diepgaandere en interactievere ervaring voor jullie, mijn lezers, tot stand aan het komen. “Alleen ga je sneller, samen ga je verder” is niet alleen een gezegde, het is een manier van leven en werken die ik met heel mijn hart omarm.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om vandaag bij me te zijn. Binnenkort kan je zelf beginnen spelen met de virtuele auteur. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie denken van het boek en de geweldige toevoegingen die deze samenwerkingen hebben opgeleverd!

Leave a Reply